Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Όργια στην Αθήνα με 604 ζευγάρια !

Ορισμός της λέξης ''όργιο'' : Σεξουαλική ομαδική δραστηριότητα - πλήθος, μεγάλος αριθμός.Σωστή η ετυμολογία της λέξης αφού ούτε ένα , ούτε δύο (Άρη είναι πολλά...), ούτε τρία αλλά 604 ζευγάρια στην Αθήνα επιδίδονται στο swing (ξενόφερτη λέξη , για όσους δε πήρατε το Lower σημαίνει ανταλλαγή συντρόφων).Κι αυτή η διαπίστωση δεν προέρχεται από κάποια έρευνα που... έκανε το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, αλλά από το μεγαλύτερο και πιο οργανωμένο διαδικτυακό τόπο (δείτε φωτογραφίες - έχουμε σβήσει τα ονόματα και τα πρόσωπα) που υπάρχει στην Ελλάδα. Ένα site πολύ καλά οργανωμένο το οποίο περιέχει περισσότερα από 1.000 ζευγάρια με φωτογραφίες και στοιχεία επικοινωνίας( τα 604 είναι από Αττική).
Μάλιστα όλα τα ζευγάρια είναι πραγματικά , χωρίς ψεύτικες φωτογραφίες , αφού οι ιδιοκτήτες του , έχουν μεριμνήσει το κάθε ζευγάρι να περνάει από face control , μέσω web κάμερας στο msn.( α ρε ιδιοκτητάρες τι έχετε δει κ εσείς...)
Όλα τα ζευγάρια είναι ενήλικες (μην αρχίσετε δηλαδή να καλείτε στο τηλέφωνο διάφορες χρστιανικές οργανώσεις ).
Το site δε το αναφέρουμε για να μη σας ξεμυαλίσουμε.
Πάντως το domain name ξεκινάει από www.pr και τελειώνει σε net.
Κρίμα που δε το δώσαμε αυτό το θέμα στην espresso ή το star channel , είμαστε σίγουροι οτι θα ''το παίζανε'' καμιά βδομάδα.
masaz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

GETGRECEBACK.COM